Wyniki wyszukiwania dla frazy: dojrzewanie

Liczba znalezionych wiadomości: 3

  • 2011-08-31 | Komentarze: 0

    Teraz wołowina kulinarna!

    Podczas międzynarodowej konferencji naukowej „Prokonsumencka gospodarka żywnościowa w krajach Unii Europejskiej” realizowanej w ramach projektu naukowego „Optymalizacja produkcji wołowiny w Polsce zgodnie ze strategią „od widelca do zagrody”” wszyscy zainteresowani produkcją i dostawami wołowiny kulinarnej w Polsce: producenci rolni, przetwórcy i dystrybutorzy, działający zarówno w systemie handlu detalicznego i hurtowego, jak i w kanale HoReCa, będą mieli szansę usłyszeć o korzyściach, jakie biznes wołowinowy niesie dla uczestników łańcucha dostaw.

  • 2010-10-04 | Komentarze: 0

    Labolatoria Smaku podczas targów Natura Food 2010

    LABORAORIA SMAKU to slowfoodowe warsztaty kulinarne organizowane przez Slow Food Polska na wzór Laboratori del Gusto w Turynie. Podczas warsztatów eksperci wprowadzą uczestników w tajniki najlepszej kuchni, pokażą jak delektować się smakiem i zabawą w kuchni, nauczą jak rozpoznać produkty dobrej jakości i jak ocenić ich zalety.

  • 2010-01-25 | Komentarze: 0

    Borówka amerykańska Earliblue

    Borówki zaliczają się do botanicznego rodzaju Vaccinium, który znany jest na całym świecie i obejmuje ok. 450 rodzajów i należy do rodziny wrzosowatych Ericaceae.

Strona 1 z 1
 1