Automatyzacja pakowania w zakładzie przetwórstwa owoców i warzyw
-
2017-06-22, 22:11
Odpowiedz | Cytuj | Zgłoś wypowiedź do moderacji
Automatyzacja pakowania w zakładzie przetwórstwa owoców i warzyw
Produkcja przetworów z owoców i warzyw to szeroki zakres produkcji od produkcji dżemów i soków po produkcję zaawansowanych koncentratów i żywności liofilizowanej. W każdym z sektorów produkcji stosowane są odmienne procesy technologiczne. Jednak ostatni etap linii technologicznej, gdzie gotowe produkty są pakowane do dalszego transportu czy to na magazyn składowy, czy bezpośrednio do transportu zewnętrznego jest w większości podobny. Zwykle stosuje się zaklejarki do kartonów, wiązarki do kartonów, owijarki poziome do paczek, owijarki do palet gdzie następuje kompletacja towaru. W większości zakładów proces pakowania na tym etapie jest automatyzowany w miarę możliwości. Wszystkich zainteresowanych tematem zapraszamy na stronę AutomatyzacjaPakowania.pl
Gość: Automatyzacja Pakowania
-
2021-01-21
Zapytaj o reklamę | Promowanie w portalu
Reklama Google
-
2021-01-21
Zapytaj o reklamę | Promowanie w portalu
Reklama Google
1